افشاگري يك روزنامه نگار زنداني در اوين درباره روابط پنهاني ايران و اسرائيل
سانا نیوز: نادر كريمي روزنامه نگار ايراني زنداني در بند ۳۵۰ زندان اوين، طي نوشته اي كه در اختيار “العربيه.نت” قرار گرفته، به افشاگري در رابطه با روابط پنهان ايران و اسرائيل پرداخته است. نادر كريمي جوني روزنامه نگار منتقد دولت، كه جانباز جنگ ايران و عراق نيز هست سردبيري روزنامه هاي سياست روز ،جهان صنعت و مجله هايي چون گزارش را بر عهده داشت و بيش از دو سال و نيم است كه در زندان به سر مي برد. او در دادگاه بدوي به دهسال و در دادگاه تجديدنظر به پنج سال زندان محكوم شده است.
او چند ماه پيش اقدام به مصاحبه اي تلويزوني با تلويزيون رسمي جمهوري اسلامي ايران كرد كه در اين مقاله گفته اين مصاحبه و اعترافات در آن با اجبار نيروهاي اطلاعات ايران بوده است.
او توضيح داده كه براي نوشتن يك كتاب با تعدادي از ماموران موساد مصاحبه كرده بود و اينك بخشي از دستاوردهاي اين مصاحبه ها را به اطلاع مردم مي رساند. وي همچنين توضيح داده است كه پس از آزادي مشروح تحقيقات خود در باره روابط ايران و اسراييل را به شكل يك كتاب منتشر خواهد كرد.
جنگ لفظينادر كريمي با اشاره به جنگ لفظي ميان ايران و اسرائيل نوشته است :”لفاظي ها و ماجراجويي هاي تهران در برابر تل آويو، دست كم بسياري از مسلمانان را متقاعد كرده كه جمهوري اسلامي ايران بزرگترين و يا حداقل يكي از بزرگترين دشمنان اسراييل و در عين حال اصلي ترين و يا دست كم يكي از اصلي ترين حاميان فلسطيني ها در جهان است .”
او تاكيد كرده كه اين باور كمتر به چالش كشيده شده است و عدم دست عدم دستيابي ناظران، تحليلگران و روزنامه نگاران به تصميم سازان و از جمله مهم ترين آنها ماموران و استراتژيست هاي سرويس هاي امنيتي دو كشور و گاه بي اطلاعي از واقعيتهاي روابط تهران و تل آويو ناظران را در كوچه هاي بن بست لفاظي هاي ديپلماتيك متوقف كرده است .
اين روزنامه نگار تاكيد مي كند كه دولت هاي ايران و اسرائيل رسانه و كارشناسان مطبوعاتي را براي دميدن در بادكنك دشمني و نمايش هر چه هيجاني تر تخاصم مورد استفاده ابزاري قرار مي دهند. اما به گفته او “در پشت اين نمايش هيجاني، واقعيت ديگري در جريان است.”
دشمني كاسبكارانه نادر كريمي خود به اين نكته اشاره مي كند كه طي سالها گفتگو با ديپلماتها ي ايراني و مطالعه نقشه دشمني ايران و اسراييل همواره اين ابهام هايش در باره ماهيت اين دشمني افزوده شده است. او معتقد است كه به جاي دشمني در حقيقت نمايش دشمني ميان دو طرف وجود دارد كه ابزاري است براي كاسبكاري سياسي.
او تاكيد مي كند: “ترديدي نيست كه تهران و تل آويو ،حداقل در گفتار دشمني نسبت به يكديگر را پنهان نمي سازند . اما هدف اين دشمني ،بر خلاف آن چه تبليغ مي شود ،عموما ماهيتي كاسبكارانه و منفعت طلبانه دارد.”
ديدار با ماموران موسادنادر كريمي درباره ديدار خود با ماموران سازمان اطلاعات اسرائيل “موساد” در تركيه مي گويد: “به عنوان يك روزنامه نگار كه تنها در مقابل اعتقاداتم و افكار عمومي متعهدم ،انجام اين تحقيقات را بدون گفت و گو با مقامات امنيتي دو طرف ناقص مي دانم .اما كجا و چگونه مي توان با عوامل سرويس هاي اطلاعاتي ايران و اسراييل ملاقات كرد و احتمالا حرفهاي نسبتا واقعي را از زبان آنان شنيد؟ اعتراف مي كنم كه ديدار با ماموران ميز ايران در موساد بسيار ايمن تر، كم هزينه تر و ساده تر از ديدار با ماموران ميز اسراييل در وزارت اطلاعات ايران بوده است. چرا كه كافي بود تا من نقش روزنامه نگار مخالف دولت ايران را كه علاقه مند به براندازي جمهوري اسلامي ايران است، براي ماموران ايراني الاصل موساد و در استانبول تركيه بازي كنم و اعتماد نسبي آنان را جلب و زمينه ملاقات و گفت و گو با آنها را كنم .”
كسب اطلاعات از سرويس اطلاعاتي ايراناو درباره نحوه كسب اطلاعات از سازمان اطلاعات ايران نوشته است: “اما من براي سرويس اطلاعاتي ايران، كه با همكاري سرويس اطلاعاتي تركيه نه فقط مراجعه كنندگان كه گاهي حتي داخل كنسولگري اسراييل را هم زير نظر دارد، نقش يك متهم احمق و پشيمان كه دچار اشتباه شده را بازي و تلاش كردم تا در خلال بازجويي از اطلاعات و تحليل هاي كارشناسان دستگاه اطلاعاتي ايران آگاه شوم .”
و سپس ادعا كرده است: “البته بعد از حدود ۲۰ ساعت مصاحبه و گفت و گو و حدود دو ماه مكاتبه و تبادل نظر با ماموران موساد، تحمل ۲۰۰ تا ۲۱۰ ساعت بازجويي در وزارت اطلاعات ايران كه ۱۳۰ تا ۱۵۰ ساعت آن به گفتگو و گاه شكنجه فيزيكي گذشت، مابقي آن به نوشتن اعترافات سپري شده چندان ساده نيست . اما بايد تصريح كنم كه تخليه اطلاعاتي ماموران وزارت اطلاعات در خلال گفتگو و بازجويي ساده تر از كسب اطلاعات از ماموران اسراييلي بوده است.”
خريد كالاهاي اسرائيلي توسط ايراننادر كريمي در ادامه به خريد كالاهاي اسرائيلي توسط ايران اشاره كرده و نوشته است: ” ايران در حالي كه با خشم و هيجان عليه اسرائيل و به نفع مظلوميت فلسطيني ها شعار مي دهد و مقاماتش در داخل و خارج از كشور براي بسيج افكار عمومي در اين باره تلاش مي كنند گاهي كالاهاي مصرفي مانند ميوه جات را هم از ميان محصولات اسراييلي و يا شركتهاي داراي اصالت اسرائيلي انتخاب مي كند و از اين بابت اقتصاد به اصطلاح دشمن خويش را فربه مي كنند. تهيه فهرست كالاهاي اسراييلي و شركتهاي ماهيتا اسراييلي كه قرار است مشمول ممنوعيت خريد از سوي ايرانيان شود نه فقط تهيه نشده كه به اظهار ماموران ايراني چشم اندازي براي تهيه ندارد.”
معاملات ايران و اسرائيل در زمان جنگاين روزنامه نگار زنداني در بخش ديگري از نوشته خود ادعا كرده: “از زمان جنگ تاكنون ،معامله گران ايراني با جيب هاي پر از پول همواره پاي ثابت خريد سلاح و تجهيزات گران قيمت غربي از دلالان حريص و طماع اسراييلي سلاح بوده اند و مشتريان دست و دلباز ايراني در سبد خريد از دلالان اسراييلي همواره اقلام استراتژيك را با چند برابر قيمت دريافت كرده اند. ”
او درباره تجهزيات خريداري شده نوشته است: “از عكس هاي ماهواره اي مناطق عملياتي در عمليات والفجر تا اقلام جنگ الكترونيك، رادارهاي فوق حساس، بي سيم هاي رمز كننده و مكالمات و .. كه علي اشتري مامور خريد آنها از دلالان اسراييلي بوده همه و همه فقط گوشه اي از معاملاتي است كه ايران و دلالان اسراييلي در خاموشي و سكوت انجام مي دهند .”
علي اشتري بازرگان ايراني است كه حدود سه سال پيش به اتهام جاسوسي براي اسرائيل اعدام شد.
ورود و خروج آسان ماموران اسرائيلي به ايراننادر كريمي مي گويد در كتابي كه پس از آزادي از زندان خواهد نوشت توضيح خواهد داد كه در تمامي ۳۱ سال گذشته چگونه جمهوري اسلامي ايران دشمني با اسراييل را به ابزاري براي آن چه “راهزني و اخاذي سياسي” ناميده، تبديل كرده است.
او ادامه داده است: “علاوه بر اين توضيح خواهم داد كه چگونه ماموران سرويس اطلاعاتي اسراييلي به راحتي و با گذرنامه هاي غير اسراييلي به ايران سفر مي كنند در نقاط مختلف ايران عكس يادگاري مي گيرند، با رابطان خود ديدار مي كنند و در مقابل چشم وزارت اطلاعات از ايران خارج مي شوند.”
ماجراي علي اشترينادر كريمي مدعي است: “يكي از ساده ترين عمليات هاي اسراييل به پس از در گذشت علي اشتري كه به عنوان جاسوس هسته اي ايران به افكار عمومي معرفي شد باز مي شود. هنگامي كه علي اشتري در صبح دوشنبه ۲۸/۷/ ۸۷در اتاق ۱۲۴ بازداشتگاه ۲۰۹ وزارت اطلاعات بر اثر حمله قلبي در گذشت، ظرف كمتر از ۴۸ ساعت اسراييلي ها از مرگ وي آگاه شدند و يك جاسوس كرد ايراني اهل بوكان را كه قرار بود با اشتري مبادله شود، صبح چهارشنبه ۳۰/۸/۸۷ در اسراييل اعدام كرد و وزارت اطلاعات ايران ناچار شد شنبه ۳/۸/۸۷ اعلام كند كه اشتري به ارتكاب فعاليتهاي جاسوسي اعدام شده است.”
فلسطيني ها ابزاري براي جاسوسياين روزنامه نگار ايراني با اشاره به حضور برخي فلسطيني ها در ايران براي ادامه تحصل در اين كشور نوشته است: “بسياري از فلسطيني هايي كه به اصرار نمايندگان سياسي و يا فرهنگي ايران براي ادامه تحصيل در حوزه علميه و دانشگاه هاي ايران اقامت مي كنند، براي جاسوسي عليه گروه هاي فلسطيني، سفارتخانه هاي عربي در تهران و يا كشورهاي عربي تحت فشار گذاشته مي شوند.”
او سپس به بيان نمونه اي در اين باره مي پردازد: “تنها يكي از نمونه هاي اين دانشجويان فردي به نام ايمن ابوخميش است كه اتفاقا مذهب خود را به شيعه تغيير داده بود . وي دانشجوي دكتراي تاريخ اسلام دانشگاه تربيت مدرس تهران بود و مجبور به جاسوسي عليه سفارت خانه هاي اردن و سودان به نفع وزارت اطلاعات ايران بود. سرانجام دولت ايران دستمزد وي را با حبسي پانزده ماهه و اخراج از ايران پرداخت كرد.”
اسرائيل زمينه ساز عرضه اندام ايراننادر كريمي در ادامه نوشته است: “كارشناسان وزارت اطلاعات ايران مي گويند، وجود يك اسراييل كه گاهي با لفاظي ها و رفتار ماجرا جويانه در سرزمين هاي اشغالي زمينه عرض اندام جمهوري اسلامي ايران را فراهم كند، براي ديپلماسي ايران در منطقه خاورميانه و نيز در تحت فشار گذاشتن دولت هاي عرب از طريق تحريك شهروندان افكار عمومي اين كشورها ضروري است.”
او مدعي شده است كه در اين تحليل ها هم چنين تاكيد مي شود جمهوري اسلامي ايران به تنهايي يكي از بزرگترين موانع برقراري آرامش در سرزمين هاي اشغالي است و اتفاقا براي تهران چندان مهم نيست كه در اثر تحريك فلسطيني ها چه تعداد از ساكنان سرزمين هاي اشغالي جان خود را از دست بدهند .
سقوط جمهوري اسلامي اولويت اسرئيل نيستاين روزنامه نگار زنداني در ادامه اطلاعاتي كه در يك مقاله در اختيار العربيه قرار گرفت نوشته است كه گفت و گو با ماموران سرويس اطلاعاتي اسراييل او را متقاعد كرده كه سقوط جمهوري اسلامي ايران حداقل در كوتاه مدت يا ميان مدت چندان با منافع اسراييل سازگار نيست. او در اين باره افزوده است: “شعارهاي ضد اسراييلي و ماجراجويي هاي ايران، بهترين اهرم براي مظلوم نمايي اسراييل در جهان، اعمال فشار بيشتر عليه فلسطيني ها، فرار از انجام تعهدات و مسووليت هاي منطقه اي و بين المللي و دست آخر جذب هر چه بيشتر كمك هاي اروپايي و آمريكايي است.”
او تاكيد كرده است: “در حقيقت اسراييل به بهانه رفتار نه چندان عاقلانه ايران نه فقط شهروندان فلسطيني كه ملت عرب را هم تحت فشار مي گذارد و روند امتياز گيري كشورهاي عربي در گفت و گوهاي صلح خاورميانه را ناكام مي گذارد. بي جهت نيست كه تحليل گران كويتي، اردني و سعودي خطر ايران براي كشورهاي عربي را بيشتر از خطر اسراييل ارزيابي مي كنند.”
او در ادامه تاكيد مي كند كه “عميقا بر اين باورم كه اسراييل مطلقا هيچ برنامه اي براي پيش دستي در اقدام نظامي عليه ايران ندارد و حتي در صورت حمله موشكي ايران، تل آويو مانند آن چه در جنگ عراق رفتار كرد، از حمله متقابل پرهيز خواهد كرد.”
او در بخش ديگري افزوده است: “براي تل آويو يك ايران منزوي، گرفتار، فقير و …كه رهبرانش با انجام فعاليتها و آزمايش هاي تسليحاتي و ماجراجويي هاي بي محتوا و لفاظي هاي تو خالي هراس را در منطقه گسترش دهند عنصري مثبت تلقي مي شود . شاهد اين ادعا مشغول ساختن ايران به فعاليتهاي پر حجم و پر از هزينه تسليحاتي است كه ايالات متحده و اسراييل ايران را به انجام آن تحريك مي كنند.”
العربیه
سانا نیوز: نادر كريمي روزنامه نگار ايراني زنداني در بند ۳۵۰ زندان اوين، طي نوشته اي كه در اختيار “العربيه.نت” قرار گرفته، به افشاگري در رابطه با روابط پنهان ايران و اسرائيل پرداخته است. نادر كريمي جوني روزنامه نگار منتقد دولت، كه جانباز جنگ ايران و عراق نيز هست سردبيري روزنامه هاي سياست روز ،جهان صنعت و مجله هايي چون گزارش را بر عهده داشت و بيش از دو سال و نيم است كه در زندان به سر مي برد. او در دادگاه بدوي به دهسال و در دادگاه تجديدنظر به پنج سال زندان محكوم شده است.
او چند ماه پيش اقدام به مصاحبه اي تلويزوني با تلويزيون رسمي جمهوري اسلامي ايران كرد كه در اين مقاله گفته اين مصاحبه و اعترافات در آن با اجبار نيروهاي اطلاعات ايران بوده است.
او توضيح داده كه براي نوشتن يك كتاب با تعدادي از ماموران موساد مصاحبه كرده بود و اينك بخشي از دستاوردهاي اين مصاحبه ها را به اطلاع مردم مي رساند. وي همچنين توضيح داده است كه پس از آزادي مشروح تحقيقات خود در باره روابط ايران و اسراييل را به شكل يك كتاب منتشر خواهد كرد.
جنگ لفظينادر كريمي با اشاره به جنگ لفظي ميان ايران و اسرائيل نوشته است :”لفاظي ها و ماجراجويي هاي تهران در برابر تل آويو، دست كم بسياري از مسلمانان را متقاعد كرده كه جمهوري اسلامي ايران بزرگترين و يا حداقل يكي از بزرگترين دشمنان اسراييل و در عين حال اصلي ترين و يا دست كم يكي از اصلي ترين حاميان فلسطيني ها در جهان است .”
او تاكيد كرده كه اين باور كمتر به چالش كشيده شده است و عدم دست عدم دستيابي ناظران، تحليلگران و روزنامه نگاران به تصميم سازان و از جمله مهم ترين آنها ماموران و استراتژيست هاي سرويس هاي امنيتي دو كشور و گاه بي اطلاعي از واقعيتهاي روابط تهران و تل آويو ناظران را در كوچه هاي بن بست لفاظي هاي ديپلماتيك متوقف كرده است .
اين روزنامه نگار تاكيد مي كند كه دولت هاي ايران و اسرائيل رسانه و كارشناسان مطبوعاتي را براي دميدن در بادكنك دشمني و نمايش هر چه هيجاني تر تخاصم مورد استفاده ابزاري قرار مي دهند. اما به گفته او “در پشت اين نمايش هيجاني، واقعيت ديگري در جريان است.”
دشمني كاسبكارانه نادر كريمي خود به اين نكته اشاره مي كند كه طي سالها گفتگو با ديپلماتها ي ايراني و مطالعه نقشه دشمني ايران و اسراييل همواره اين ابهام هايش در باره ماهيت اين دشمني افزوده شده است. او معتقد است كه به جاي دشمني در حقيقت نمايش دشمني ميان دو طرف وجود دارد كه ابزاري است براي كاسبكاري سياسي.
او تاكيد مي كند: “ترديدي نيست كه تهران و تل آويو ،حداقل در گفتار دشمني نسبت به يكديگر را پنهان نمي سازند . اما هدف اين دشمني ،بر خلاف آن چه تبليغ مي شود ،عموما ماهيتي كاسبكارانه و منفعت طلبانه دارد.”
ديدار با ماموران موسادنادر كريمي درباره ديدار خود با ماموران سازمان اطلاعات اسرائيل “موساد” در تركيه مي گويد: “به عنوان يك روزنامه نگار كه تنها در مقابل اعتقاداتم و افكار عمومي متعهدم ،انجام اين تحقيقات را بدون گفت و گو با مقامات امنيتي دو طرف ناقص مي دانم .اما كجا و چگونه مي توان با عوامل سرويس هاي اطلاعاتي ايران و اسراييل ملاقات كرد و احتمالا حرفهاي نسبتا واقعي را از زبان آنان شنيد؟ اعتراف مي كنم كه ديدار با ماموران ميز ايران در موساد بسيار ايمن تر، كم هزينه تر و ساده تر از ديدار با ماموران ميز اسراييل در وزارت اطلاعات ايران بوده است. چرا كه كافي بود تا من نقش روزنامه نگار مخالف دولت ايران را كه علاقه مند به براندازي جمهوري اسلامي ايران است، براي ماموران ايراني الاصل موساد و در استانبول تركيه بازي كنم و اعتماد نسبي آنان را جلب و زمينه ملاقات و گفت و گو با آنها را كنم .”
كسب اطلاعات از سرويس اطلاعاتي ايراناو درباره نحوه كسب اطلاعات از سازمان اطلاعات ايران نوشته است: “اما من براي سرويس اطلاعاتي ايران، كه با همكاري سرويس اطلاعاتي تركيه نه فقط مراجعه كنندگان كه گاهي حتي داخل كنسولگري اسراييل را هم زير نظر دارد، نقش يك متهم احمق و پشيمان كه دچار اشتباه شده را بازي و تلاش كردم تا در خلال بازجويي از اطلاعات و تحليل هاي كارشناسان دستگاه اطلاعاتي ايران آگاه شوم .”
و سپس ادعا كرده است: “البته بعد از حدود ۲۰ ساعت مصاحبه و گفت و گو و حدود دو ماه مكاتبه و تبادل نظر با ماموران موساد، تحمل ۲۰۰ تا ۲۱۰ ساعت بازجويي در وزارت اطلاعات ايران كه ۱۳۰ تا ۱۵۰ ساعت آن به گفتگو و گاه شكنجه فيزيكي گذشت، مابقي آن به نوشتن اعترافات سپري شده چندان ساده نيست . اما بايد تصريح كنم كه تخليه اطلاعاتي ماموران وزارت اطلاعات در خلال گفتگو و بازجويي ساده تر از كسب اطلاعات از ماموران اسراييلي بوده است.”
خريد كالاهاي اسرائيلي توسط ايراننادر كريمي در ادامه به خريد كالاهاي اسرائيلي توسط ايران اشاره كرده و نوشته است: ” ايران در حالي كه با خشم و هيجان عليه اسرائيل و به نفع مظلوميت فلسطيني ها شعار مي دهد و مقاماتش در داخل و خارج از كشور براي بسيج افكار عمومي در اين باره تلاش مي كنند گاهي كالاهاي مصرفي مانند ميوه جات را هم از ميان محصولات اسراييلي و يا شركتهاي داراي اصالت اسرائيلي انتخاب مي كند و از اين بابت اقتصاد به اصطلاح دشمن خويش را فربه مي كنند. تهيه فهرست كالاهاي اسراييلي و شركتهاي ماهيتا اسراييلي كه قرار است مشمول ممنوعيت خريد از سوي ايرانيان شود نه فقط تهيه نشده كه به اظهار ماموران ايراني چشم اندازي براي تهيه ندارد.”
معاملات ايران و اسرائيل در زمان جنگاين روزنامه نگار زنداني در بخش ديگري از نوشته خود ادعا كرده: “از زمان جنگ تاكنون ،معامله گران ايراني با جيب هاي پر از پول همواره پاي ثابت خريد سلاح و تجهيزات گران قيمت غربي از دلالان حريص و طماع اسراييلي سلاح بوده اند و مشتريان دست و دلباز ايراني در سبد خريد از دلالان اسراييلي همواره اقلام استراتژيك را با چند برابر قيمت دريافت كرده اند. ”
او درباره تجهزيات خريداري شده نوشته است: “از عكس هاي ماهواره اي مناطق عملياتي در عمليات والفجر تا اقلام جنگ الكترونيك، رادارهاي فوق حساس، بي سيم هاي رمز كننده و مكالمات و .. كه علي اشتري مامور خريد آنها از دلالان اسراييلي بوده همه و همه فقط گوشه اي از معاملاتي است كه ايران و دلالان اسراييلي در خاموشي و سكوت انجام مي دهند .”
علي اشتري بازرگان ايراني است كه حدود سه سال پيش به اتهام جاسوسي براي اسرائيل اعدام شد.
ورود و خروج آسان ماموران اسرائيلي به ايراننادر كريمي مي گويد در كتابي كه پس از آزادي از زندان خواهد نوشت توضيح خواهد داد كه در تمامي ۳۱ سال گذشته چگونه جمهوري اسلامي ايران دشمني با اسراييل را به ابزاري براي آن چه “راهزني و اخاذي سياسي” ناميده، تبديل كرده است.
او ادامه داده است: “علاوه بر اين توضيح خواهم داد كه چگونه ماموران سرويس اطلاعاتي اسراييلي به راحتي و با گذرنامه هاي غير اسراييلي به ايران سفر مي كنند در نقاط مختلف ايران عكس يادگاري مي گيرند، با رابطان خود ديدار مي كنند و در مقابل چشم وزارت اطلاعات از ايران خارج مي شوند.”
ماجراي علي اشترينادر كريمي مدعي است: “يكي از ساده ترين عمليات هاي اسراييل به پس از در گذشت علي اشتري كه به عنوان جاسوس هسته اي ايران به افكار عمومي معرفي شد باز مي شود. هنگامي كه علي اشتري در صبح دوشنبه ۲۸/۷/ ۸۷در اتاق ۱۲۴ بازداشتگاه ۲۰۹ وزارت اطلاعات بر اثر حمله قلبي در گذشت، ظرف كمتر از ۴۸ ساعت اسراييلي ها از مرگ وي آگاه شدند و يك جاسوس كرد ايراني اهل بوكان را كه قرار بود با اشتري مبادله شود، صبح چهارشنبه ۳۰/۸/۸۷ در اسراييل اعدام كرد و وزارت اطلاعات ايران ناچار شد شنبه ۳/۸/۸۷ اعلام كند كه اشتري به ارتكاب فعاليتهاي جاسوسي اعدام شده است.”
فلسطيني ها ابزاري براي جاسوسياين روزنامه نگار ايراني با اشاره به حضور برخي فلسطيني ها در ايران براي ادامه تحصل در اين كشور نوشته است: “بسياري از فلسطيني هايي كه به اصرار نمايندگان سياسي و يا فرهنگي ايران براي ادامه تحصيل در حوزه علميه و دانشگاه هاي ايران اقامت مي كنند، براي جاسوسي عليه گروه هاي فلسطيني، سفارتخانه هاي عربي در تهران و يا كشورهاي عربي تحت فشار گذاشته مي شوند.”
او سپس به بيان نمونه اي در اين باره مي پردازد: “تنها يكي از نمونه هاي اين دانشجويان فردي به نام ايمن ابوخميش است كه اتفاقا مذهب خود را به شيعه تغيير داده بود . وي دانشجوي دكتراي تاريخ اسلام دانشگاه تربيت مدرس تهران بود و مجبور به جاسوسي عليه سفارت خانه هاي اردن و سودان به نفع وزارت اطلاعات ايران بود. سرانجام دولت ايران دستمزد وي را با حبسي پانزده ماهه و اخراج از ايران پرداخت كرد.”
اسرائيل زمينه ساز عرضه اندام ايراننادر كريمي در ادامه نوشته است: “كارشناسان وزارت اطلاعات ايران مي گويند، وجود يك اسراييل كه گاهي با لفاظي ها و رفتار ماجرا جويانه در سرزمين هاي اشغالي زمينه عرض اندام جمهوري اسلامي ايران را فراهم كند، براي ديپلماسي ايران در منطقه خاورميانه و نيز در تحت فشار گذاشتن دولت هاي عرب از طريق تحريك شهروندان افكار عمومي اين كشورها ضروري است.”
او مدعي شده است كه در اين تحليل ها هم چنين تاكيد مي شود جمهوري اسلامي ايران به تنهايي يكي از بزرگترين موانع برقراري آرامش در سرزمين هاي اشغالي است و اتفاقا براي تهران چندان مهم نيست كه در اثر تحريك فلسطيني ها چه تعداد از ساكنان سرزمين هاي اشغالي جان خود را از دست بدهند .
سقوط جمهوري اسلامي اولويت اسرئيل نيستاين روزنامه نگار زنداني در ادامه اطلاعاتي كه در يك مقاله در اختيار العربيه قرار گرفت نوشته است كه گفت و گو با ماموران سرويس اطلاعاتي اسراييل او را متقاعد كرده كه سقوط جمهوري اسلامي ايران حداقل در كوتاه مدت يا ميان مدت چندان با منافع اسراييل سازگار نيست. او در اين باره افزوده است: “شعارهاي ضد اسراييلي و ماجراجويي هاي ايران، بهترين اهرم براي مظلوم نمايي اسراييل در جهان، اعمال فشار بيشتر عليه فلسطيني ها، فرار از انجام تعهدات و مسووليت هاي منطقه اي و بين المللي و دست آخر جذب هر چه بيشتر كمك هاي اروپايي و آمريكايي است.”
او تاكيد كرده است: “در حقيقت اسراييل به بهانه رفتار نه چندان عاقلانه ايران نه فقط شهروندان فلسطيني كه ملت عرب را هم تحت فشار مي گذارد و روند امتياز گيري كشورهاي عربي در گفت و گوهاي صلح خاورميانه را ناكام مي گذارد. بي جهت نيست كه تحليل گران كويتي، اردني و سعودي خطر ايران براي كشورهاي عربي را بيشتر از خطر اسراييل ارزيابي مي كنند.”
او در ادامه تاكيد مي كند كه “عميقا بر اين باورم كه اسراييل مطلقا هيچ برنامه اي براي پيش دستي در اقدام نظامي عليه ايران ندارد و حتي در صورت حمله موشكي ايران، تل آويو مانند آن چه در جنگ عراق رفتار كرد، از حمله متقابل پرهيز خواهد كرد.”
او در بخش ديگري افزوده است: “براي تل آويو يك ايران منزوي، گرفتار، فقير و …كه رهبرانش با انجام فعاليتها و آزمايش هاي تسليحاتي و ماجراجويي هاي بي محتوا و لفاظي هاي تو خالي هراس را در منطقه گسترش دهند عنصري مثبت تلقي مي شود . شاهد اين ادعا مشغول ساختن ايران به فعاليتهاي پر حجم و پر از هزينه تسليحاتي است كه ايالات متحده و اسراييل ايران را به انجام آن تحريك مي كنند.”
العربیه
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر